MäklarOfferter

Söker du en mäklare som kombinerar drivkraft med målmedvetenhet? Då har du kommit rätt! Min bakgrund inom idrotten har gett mig en disciplin och arbetsmoral som är svår att matcha. Varje bostadsaffär ser jag som en unik möjlighet att överträffa både dina och mina förväntningar. Med genuint engagemang och glädje behandlar jag din försäljning som om det vore mitt eget hem.
Jag är fast besluten att hjälpa dig att nå dina mål med en skräddarsydd försäljningsstrategi som maximerar slutpriset. Mina tidigare erfarenheter har lärt mig vikten av att alltid sträva efter perfektion och aldrig lämna något åt slumpen. Denna inställning tar jag med mig i varje bostadsaffär.
När du samarbetar med mig kan du förvänta dig hög tillgänglighet, öppenhet och en mäklare som är helt dedikerad till att vägleda dig genom hela processen. Jag ser fram emot att skapa nöjda kunder och långvariga relationer genom att alltid leverera service i världsklass.
Kontakta mig idag så pratar vi om hur vi tillsammans kan ta din bostadsaffär till nästa nivå. Jag ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att uppnå ett fantastiskt resultat!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Hugo Hassellund, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Hugo Hassellund samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Hugo säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Det som särskiljer mig från andra mäklare är min unika kombination av drivkraft och målmedvetenhet. Min bakgrund inom idrotten har inte bara gett mig en stark disciplin och arbetsmoral, utan även en unik förmåga att hantera stressiga situationer och ett outtröttligt fokus på att alltid sträva efter perfektion.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Där våra bostadsförsäljningar inte syns, är det inte värt att synas. Det är en devis vi lever efter. Att synas är a-o i slaget om köparna och hur vi väljer att marknadsföra just din bostad bestämmer vi tillsammans. De digitala kanalerna är en självklarhet där sociala medier som Facebook och Instagram hjälper oss att rikta marknadsföringen till potentiella kunder som vi vet tittar på bostäder som liknar din i ditt område.

Som en rikstäckande kedja har vi dessutom ett omfattande spekulantregister med aktiva bostadssökare vars kriterier matchar just din bostad. Vi anlitar professionella fotografer för att ta bostadsbilderna och kan dessutom erbjuda drönarbilder utan extra kostnad. Med en snygg grafisk design ser vi till att försäljningsmaterial och visningsbroschyrer får en professionell presentation.

Har du ytterligare önskemål om marknadsföring, ordnar vi självklart detta också.

Rekommendationer (0)

Hugo har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Hugo som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Hugo Hassellund

Hugo jobbar som mäklare i Kungsbacka.

Objekttyper

Hugo förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Hugo erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Hugo

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Hugo

Hugo Hassellund är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
Stjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling KungsbackaNorra Torggatan 2, 434 30 KungsbackaBrev kungsbacka@lansfast.seTelefon 0300 - 32 33 44
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare