MäklarOfferter

Att välja mig innebär att du får en engagerad, kunnig och pålitlig mäklare. Med Sveriges största kundregister i ryggen arbetar jag för att hitta rätt köpare som ser värdet i just din bostad. Jag erbjuder en mäklartjänst med fokus på en trygg process som ska landa i att vi når högsta möjliga slutpris. Med en stark arbetsmoral och passion för yrket är jag alltid motiverad till att överträffa dina förväntningar och nå mina egna mål. Jag ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa bostadsaffär och visa varför jag är det bästa valet för dig.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Isak Uselius, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Isak Uselius samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Isak säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag strävar efter att skapa en positiv upplevelse genom hela processen. Det gör jag genom att anpassa mitt arbete efter dina specifika behov och förväntningar. Oavsett om du är en förstagångsköpare, säljer en lyxbostad eller investerar i fastigheter, erbjuder jag en personlig strategi som matchar dina förväntningar och just din bostad. Detta för att affären ska få bästa utfall och att du ska känna dig nöjd med mig som mäklare.

Genom att kombinera dessa unika egenskaper och färdigheter kan jag erbjuda en mäklartjänst som verkligen skiljer sig från mängden.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Varje fastighet presenteras på ett unikt och attraktivt sätt för att fånga potentiella köpares uppmärksamhet. Jag lägger stor vikt vid detaljer och kvalitet i allt marknadsföringsmaterial.

Jag använder de senaste digitala verktygen och strategierna för att maximera exponeringen av din fastighet. Detta inkluderar professionell fotografering, drönarfotografering och målgruppsanpassad annonsering på sociala medier och fastighetsportaler.

Marknadsföringen sker genom vårt gedigna kundregister, vår prisbelönta och välbesökta hemsida, via sociala medier (Facebook, Instagram) samt i kanaler så som Hemnet m.fl.

Rekommendationer (0)

Isak har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Isak som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Isak Uselius

Isak jobbar som mäklare i Uppsala.

Objekttyper

Isak förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Isak erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Isak

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Isak

Isak Uselius är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala, Enköping & Knivsta
Stjärna4,7/5
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala, Enköping & KnivstaBolandsgatan 15G, 753 23 UppsalaBrev sf.uppsala@svenskfast.seTelefon 018 - 17 25 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare