MäklarOfferter

Jag besitter över 20 års beprövad erfarenhet inom fastighetsutveckling, homestaging och försäljning av lyxvillor. Genom att hantera allt från försäljning och uppförande av arkitektanpassade lyxvillor till exploatering av råmarker med stor avkastning, så har jag utvecklat förmågan att lyckas maximera värdet på fastigheter. Min bakgrund ger mig en djup förståelse för hur marknaden fungerar och hur man får ut det bästa ur varje fastighet.

Med en internationell karriär som inkluderar mäkleri i Algarve och PR-arbete för globala giganter som Facebook, har jag byggt ett starkt nätverk och finjusterat mina färdigheter i att marknadsföra och sälja fastigheter på högsta nivå. Jag vet vad som krävs för att din fastighet ska stå ut på marknaden och locka rätt köpare – snabbt och effektivt. Och det bästa? Jag kombinerar denna erfarenhet med en relativt ny mäklares energi och engagemang. Jag är här för att överträffa dina förväntningar och säkerställa att din fastighetsaffär blir en framgång från början till slut. Låt mig visa dig vad jag kan göra för att maximera värdet på din fastighet.

Välkommen att kontakta mig – tillsammans tar vi din fastighetsaffär till nästa nivå!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Pauline Ljung, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Pauline Ljung samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Pauline säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

• Kombination av djup erfarenhet och nyexaminerad energi: Jag tar med mig över 20 års framgångsrik erfarenhet inom fastighetsutveckling och homestaging, vilket kombineras med den drivkraft och engagemang som en nyexaminerad mäklare erbjuder. Du får det bästa av två världar – erfarenhet och nytänkande.

• Expertis inom lyxsegmentet: Med erfarenhet från att ha sålt och uppfört arkitektanpassade lyxvillor för ett välkänt husvarumärke, kan jag erbjuda en djup förståelse för hur man bäst marknadsför och säljer högkvalitativa fastigheter.

• Skicklighet i att maximera fastigheters värde: Min bakgrund inom fastighetsutveckling, där jag framgångsrikt hållit i såväl investering i råmark som fastighetsutvecklingprojekt med hög avkastning, ger mig en unik förmåga att se och realisera potentialen i varje fastighet.

• Starkt internationellt och lokalt nätverk: Med erfarenhet från internationella marknader som Portugal, samt PR-arbete för stora aktörer som Facebook, har jag byggt ett brett nätverk som jag nu använder för att maximera din fastighets exponering och försäljningsmöjligheter.

• Bevisad framgång inom homestaging: Med över 20 års erfarenhet av homestaging, inklusive framgångsrika projekt där fastigheter snabbt sålts för begärt pris, har jag en dokumenterad förmåga att lyfta fram det bästa i en fastighet och attrahera köpare.

• God tillgänglighet: Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, sms och mejl så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig när som helst.

Dessa unika styrkor gör mig till en exceptionell partner för din fastighetsaffär, med ett fokus på att överträffa dina förväntningar och maximera ditt resultat.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty ser alltid till att presentera ditt hem på smakfullast möjliga vis. Med den modernaste tekniken på vår välbesökta hemsida och med hjälp av alla våra digitala kanaler. Vi är största annonsör i de marknadsledande dagstidningarna, såväl digitalt som i papperstidningar. Vi annonserar lika mycket i hög- som i lågkonjunktur. För vi vet vad som krävs för en lyckad försäljning.

Rekommendationer (0)

Pauline har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Pauline som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Pauline Ljung

Pauline jobbar som mäklare i Göteborg, Helsingborg, Kristianstad, Kungsbacka, Ängelholm, Lund, Båstad, Ystad, Hässleholm, Kungälv m.fl.

Objekttyper

Pauline förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Pauline erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Pauline förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Pauline

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Pauline

Pauline Ljung är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Skanör-Falsterbo
Stjärna4,5/5
Skeppsholmen Sotheby's international Realty Skanör-FalsterboMellangatan 58, 239 30 SkanörBrev skanor-falsterbo@sothebysrealty.seTelefon 040 - 96 00 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare