MäklarOfferter

För många är att sälja sitt hem den största affären i livet. För vissa ska processen vara snabb och enkel, medan det för andra handlar om starka känslor och affektion. Min styrka som mäklare är att kunna anpassa mig till just dina behov. Jag kommer att göra allt för att både du som säljare och din köpare ska bli så nöjda som möjligt.

Hör gärna av er till mig så kan vi prata vidare kring processen att sälja en bostad, gärna över en slät kopp java!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Isac Ternstedt, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Isac Ternstedt samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Isac säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Utöver fastighetsmäklare har jag också arbetat som snickare i 6 år. Detta ger mig en fördel ute hos er genom min kunskap inom byggnadstekniken. Jag har möjlighet att komma med yrkesbaserade råd kring er bostad. Detta är en användbar spetskunskap som gör mig konkurrenskraftig mot andra mäklare.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Som mäklare är min målsättning att maximera exponeringen av din bostad och attrahera rätt köpare genom en omfattande och strategisk marknadsföringsplan. För att säkerställa att din bostad når ut till så många potentiella köpare som möjligt, använder jag mig av flera effektiva kanaler.

Din bostad kommer att synas på de största och mest besökta bostadsplattformarna såsom Hemnet. Utöver dessa använder vi vår egen hemsida, som är specialiserad på att presentera våra objekt på ett attraktivt och informativt sätt.

Sociala medier är också en viktig del av vår strategi. Genom plattformar som Facebook och Instagram når vi ut till en stor och engagerad publik, vilket ökar chansen att hitta den rätta köparen.

Länsförsäkringars bostadssökare är en annan värdefull resurs vi använder oss av. Här kan bostadssökare specificera sina önskemål om område, pris och storlek, vilket gör det möjligt för oss att matcha din bostad med intresserade köpare på ett effektivt sätt. Vi har även ett omfattande spekulantregister där vi kontinuerligt följer upp med personer som tidigare visat intresse för liknande bostäder.

Rekommendationer (0)

Isac har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Isac som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Isac Ternstedt

Isac jobbar som mäklare i Malmö och Vellinge.

Objekttyper

Isac förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Isac erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Isac förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Isac

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Isac

Isac Ternstedt är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Stjärna4,8/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling MalmöNordenskiöldsgatan 8, 211 19 MalmöBrev malmo@lansfast.seTelefon 040 - 10 44 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare